Zeitgeist: „Revolution is Now!”

Am vazut si eu, in sfarsit, Zeitgeist. Despre ce e vorba? Pai, legatura inre religie, 9/11 si Rezervele Federale americane: controlul lumii, sub un singur conducator.

Nu pot sa zic ca sunt in totalitate de acord cu filmul. Legat de crestinism, de cum se repeta ciclul nasterii lui Iisus si la alte culturi, ca la egipteni (mitul lui Osiris). Dar unele chestiuni chiar mi-au atras atentia. Razboaiele mondiale au fost doar pretexte pentru bancheri de a castiga si mai multi bani. Pana la urma, cei bogati doresc si mai mult. Ce conteaza cti oameni mor? Scopul scuza mijloacele. „Incidente” in care mii de oameni isi pierd viata devin pretexte de a intra in razboi si de a provoca crize economice, in favoarea bancherilor. Nu ca in zilele Atentatele de la 9/11 au fost ingrozitoare. Filmul sugereaza ca, de fapt, ele au fost intentionate prin acordul presedintelui Bush. S-a sugerat si ca, in lipsa probelor care ar dovedi un atac terorist, atentatele au fost intentionat realizate pentru a oripila natiunea americana si de a crea o solidaritate bazata pe frica, la fel ca in perioada nazismului. Sunt doar diferite tertipuri de a manipula o natiune a carei educatii este in declin, o natiune atent monitorizata de cei „de sus”. World Trade Center au explodat, de fapt, dupa cum marturisesc multi care au fost in zona zero; martorii spun ca au auzit bubuituri ca de explozie inainte sa intre avioanele in cladiri, iar WTC 7 nici macar nu a fost atinsa, dar s-`a prabusit asemenea unei cladiri demolate controlat. Ciudat mai este ca, in acea zi, se efectuau asa zise raiduri de proba, exact in acea zona, exact dupa acelasi model al „atacurilor teroriste”. Iar dupa cateva saptamani, s`a constata ca unii pasageri din avionul ars complet inca traiau bine mersi in tarile lor, cu pasapoartele in regula, mirati ca numele lor au aparut in lista teroristilor, mai ales ca nici nu aveau habar sa conduca un avion. Dar totul s`a facut secret, a intrat in arhivele federalilor. Si nimeni nu stie adevarul. Doar presupuneri.

S-a ajuns la concluzia ca vor exista inca doua Uniuni care, impreuna cu UE, vor forma o singura Uniune sub un singur conducator. Cu ce seamana asta? …Si conducatorul nu va tine cont de nimeni, de nimic, doar de sine si de interesele proprii. Si metoda identificarii pe baza de cip. Pe mine ma sperie, ma oripileaza complet. Nu as vrea nici in ruptul capului sa fiu controlata ca un robot. Mai am drepturi, mai am libertati de care vreau sa ma bucur. Ce viata am avea daca am fi astfel controlati? De caini, poate. Sa fim instrumentele conducerii, sub scuza ca asa se vor depista teroristii? Mda. Lumea vine, lumea se duce; asa e timpul. Nu putem sta impotriva lui, impotriva naturii. Daca si libertatea aceasta ni se ia, suntem pierduti cu totul.

Singura libertate de care trebuie, in zilele ce vor urma, sa facem abuz, este aceea de a lua atitudine impotriva unei conduceri care nu ne apara interesele, unde contam:

„When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.”

Revolution is Now!

Hai sa fim suflet, nu un obiect.

Reclame

5 gânduri despre “Zeitgeist: „Revolution is Now!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s