O seara a Studentiadei in „24”.

Studentiada, festivalul studentesc cel mai mare din tara, aduna studentii in perioada 27 octombrie – 2 noiembrie in activitati gratuite, bineinteles. Concursuri, vizite in expozitii, galerii si muzee, discutii interactive, grupuri de comunicare, in care studentii cunosc oameni si lucruri noi, cultura imbibata in distractie si muzica!

Miercuri, 29 octombrie, am petrecut o seara in acorduri de chitara. Nici nu mi`am dat seama de ce se petrece. Impreuna cu Ciprian si Nicu, am vrut sa savuram o bere in „24”. Apropo, foarte misto locul, pornind de la decor si pana la muzica. 😀 Am urcat la etaj, ne`am asezat la o masa si nu stiam de ce multi dintre studenti (ca ei populeaza pub`ul) isi „testeaza” chitarele usor, surd, in bass`ul muzicii din boxe: rock alternativ, melodii cunoscute si foarte energice. Se invartea si o reporter`itza cu un cameraman de la Kanal D pe acolo.

Hmm…Tinere talente!

Un tip anunta concurentii care trebuiau sa cante cate doua melodii proprii sau nu. Juriul era format din trei persoane, din cadrul unei reviste tineresti si al unui post de televiziune specific. Dintre echipele concurente m`au impresionat  My name is Julia (o fata si un chitarist) si cel care, in final, a castigat (nu mai retin numele lui, dar toti se asteptau sa faca un soi de caterinca. Ei, n`a facut`o, in schimb a cantat, singur si fara chitara, chiar foarte bine). My name is Julia a intrat in finala pentru o colaborare cu Connect-R, iar cel care a castigat, va face o piesa cu Connect-R. Nu se astepta, parea asa timid si relaxat in acelasi timp. Premiul de popularitate l`a primit Mircea, autodidact in ale chitarelor. Li s`au luat interviuri tuturor, au fost aplaudati pe masura, s`au distrat alaturi de noi, facand din seara aceea in „24” o amintire placuta a vietii studentesti si a creativitatii studentilor, a puterii lor de a lupta pentru ceva mai mult. Din pacate, din Studentiada am ramas numai cu acea seara. Altele nu am mai prins. Poate anul viitor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s