Regretul – o mahmureala continua.

f085bea1bc69670dRegretul este prietenul cel mai bun al durerii. Nu exista prieteni buni.

Regretul este mereu alaturi de tine: te sprijina in tot ce faci, tot ce iubesti, tot ce atingi. Regretul te face sa urasti culoarea roz. Regretul este funda neagra din portretul tau. Te strange de gat si te obliga sa nu mai versi lacrimi.

Regretul este un castel de nisip daramat de rautatea unui om lipsit de vise. Prins la malul marii, dupa ore intregi de munca in echipa, de rasul intre prieteni, se sterge in amintirea unui lucru in zadar.

Regretul este acela de a fi sincer cand toti ceilalti respira fals. Regretul se ascunde sub masca sociala si sta lipit de fata ta, incat fara el ai fi mort.

Regretul este curajul de a spune Da in loc de Nu. Este teama ce te impinge sa te lupti cu ea insasi, o lupta finalizata cu o infrangere – a ta.

Regretul apare atunci cand vezi viata atat de frumoasa, incat orice pata urata iti fugareste visele.

Regretul este mahmureala dupa o betie frumoasa, dupa o imagine distorsionata a prietenilor fericiti langa tine. Te trezesti dimineata, singur si cu un rau de necrezut. Si este o mahmureala care nu trece usor. Prietenii au disparut in umbre, in vorbe dure la adresa ta.

Regretul este trezirea la realitate, timpul in care te lupti cu o boala grea: cea a increderii in sprijinul tau, in iubirea ta, in prietenul cel mai bun. Mai ales in prietenul cel mai bun, ca mitul spune ca el iti este alaturi pana mori. Asa de neadevarat…!

Regretul este demolarea spatiului tau de joaca. Siguranta in care delirai multumit de formele in nisip si de leaganele pline de copii dispare o data cu vestea ca nimeni nu se joaca cu tine. Erai chiar tu un leagan pentru altii.

Regretul este adevarul. Este praful de arama dat de pe fetele oamenilor in care crezi. Este nevoia de a evolua. Este umbra care te urmareste clipa de clipa.

Regretul apare cand ti-e frica de el. Te cucereste cu varianta buna si rezultatul corect este varianta proasta.

Regretul este o mana care te zgaltaie puternic si iti spune: revino-ti! nimanui nu ii pasa de tine!

Regretul este cerul senin care ascunde furtuni. Este o boala incurabila, aparuta dupa o stare de sanatate puternica.

Regretul este zambetul fals, stramb in colturi.Ajungi acasa si constati ca regretul este nebunie pura: esti singur, lipsit de cei dragi tie, oamenii pentru care te luptai si ii aparai cu totul.

Regretul iti converteste amintirile frumoase in minciuni.Te face sa te indoiesti si de tine.

Asa-i ca ai fi preferat ca viata ta sa fie in continuare o minciuna perfecta?…

Reclame

2 gânduri despre “Regretul – o mahmureala continua.

  1. Regretul meu e ca nu reusesc sa te vad odata cu parul exact ca in poza asta…Iti dau 10.000 daca te faci asa…pluss…vei avea parte de un tratament special…Asadar…Abia astept ! Nu se accepta un „NU”. Ne cerem scuze pentru ora tarzie… „E probleme in regie”. Te sarut !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s