Sensation sarbatoreste a zecea editie cu un dublu show!

SensationPetreceri: in primul weekend din iulie, Sensation prezinta a zecea editie consecutiva la Amsterdam ArenA. Pentru a sarbatori si a acoperi cererea imensa de bilete din Olanda si imprejurimi, Sensation se va desfasura pe parcursul a doua nopti incendiare in Amsterdam Arena.

Cel mai mare eveniment de muzica din lume, Sensation – Amsterdam Arena – aduna toti fanii dj-ilor si producatorilor internationali din sfera muzicii dance in data de 3 iulie, la premiera noului show  – „Wicked Wonderland”, si 4 iulie, de asemenea.

Nightlife Experience

Cum invitatii din fiecare an sunt obisnuiti, spectacolul de 8 ore a crescut in ultimii ani, devenind o experienta nocturna internationala, gen „once in a life time!”, cu performantele, muzica, acrobatiile, dansatorii si efectele senzationale. Nu numai ca show-ul s-a „updatat” la zi, dar anul acesta, Sensation va prezenta un weekend memorabil.

Sensation Travel

Datorita interesului international enorm, Sensation va oferi pentru prima oara aranjamente hoteliere. Pe langa biletul la show, vine si un pachet de lux si transport pana si de la Amsterdam Arena. Pachetul se poate extinde, bineinteles, la servicii de infrumusetare, cine luxoase sau acces la limuzine.

Vanzarile de bilete

Datorita interesului accentuat pentru biletele la Sensation, organizatorii au oferit un numar limitat de tichete pentru fanii internationali. Evident, vor fi destule tichete pentru cei din Olanda.

18.03 – startul international al vanzarilor de bilete : www.sensation.com

28.03 – startul national al vanzarilor de bilete: www.ticketonline.nl

Data: 3 si 4 iulie 2009

Locatia: Amsterdam Arena

Pret: de la 69 EUR

Tinuta: ALB

Orele de deschidere: 21:00 pm – 06:00 am

Dupa premiera de la Amsterdam Arena, Sensation va incepe un Tur Mondial. Va trece prin 15 tari cu show-uri in Madrid, Copenhaga, Sao Paulo, Prague si St. Petersburg. La fel ca si anul acesta, Sensation va vizita Dusseldorf si Melbourne de Anul Nou. Pentru programul complet, vizitati www.sensation.com

Sursa:  www.trance.nu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s