Cosmic Gate lanseaza al 4-lea album „Sign Of The Times”

k1g1qyldsvb8ezl1k5Dupa succesul extraordinar cu „Body of conflict”, pionierii trance-ului, Cosmic Gate, se intorc la Black Hole Recordings pentru a-si lansa al patrulea album, „Sign of the Times”. In continua evolutie cu soundul lor energizant si catchy, „greii trance-ului” ne ofera 13 piese ce vor ajunge cu siguranta in cele mai tari clasamente, ilustrand de ce vor fi mereu cu un pas in fata. Albumul apare oficial astazi, 23 martie 2009.

Cosmic Gate au creat si inspirat o mare parte din sfera muzicii influente, reusind sa miste ringurile de dans in ultimii ani. Acest lucru este un semn bun ca baietii intrec limitele muzicii de azi constant, creand un mix perfect de trance si progressive combinat cu calitatile lor de productie si cu sunetul distinctiv Cosmic Gate.

„Sign of The Times” include succesul imens numit „Body of Conflict”, plus douasprezece piese vocale nou-noute. Baietii au colaborat cu cativa scriitori de texte din diferite genuri muzicale pentru a ajunge la noi sounduri si teme pentru album.

Emma Hewitt asigura vocalul de exceptie la o melodie profunda, „Not Enough Time” (a mai colaborat cu succes si cu DJ-producerul electro Chris Lake). Tommy Clint si Jades aduc o nota rocky pentru melodiile „Only Time” si „Seize the Day”, alaturi de acorduri de chitara si un bass mixat ordonat cu synth-uri aromonioase. Tiff Lacey apare in prima melodie care anunta albumul: „Open Your Heart”, facandu-i fericiti pe fanii de euphoric. „Arctic Sunset” si „Sign of The Times” aduc energia specifica iubitorilor de club. (Eu am un respect pentru Aruna).

Al patrulea album semnat Cosmic Gate aduce o mixtura perfecta, nonconformista si fresh de piese instrumentale. Cu un „jurnal de turneu” incarcat pentru anul viitor, cei doi continua in drumul lor sa castige fani si isi promoveaza sunetul progressive trance mai departe cu succes.

Tracklist:

01. Open Your Heart feat. Tiff Lacey
02. London Rain
03. Flatline featuring Kyler England
04. Sign Of The Times
05. Under Your Spell featuring Aruna
06. Not Enough Time featuring Emma Hewitt
07. F.A.V.
08. Trip To PD
09. Only Time featuring Tommy Clint
10. Arctic Sunset
11. Body Of Conflict featuring Denise Rivera
12. Whatever
13. Seize The Day featuring Jades

Preferatele mele raman Seize the day, unde Jades realizeaza un vocal exceptional, si Not enough time, pentru notele dramatice si perfecte.

Sursa: http://www.radiotrance.ro si tradus de pe www.trance.nu

Reclame

3 gânduri despre “Cosmic Gate lanseaza al 4-lea album „Sign Of The Times”

  1. imi plac enorm de mult de pe noul album Cosmic Gate – Sign Of The Times, si Not Enough Time cu Emma Hewitt, sau Body Of Conflict cu Denise Rivera , dar cel mai mult ma sensibilizeaza chiar prima melodie din album Open Your Heart cu Tiff Lacey

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s