sex, dragoste si frisca in bucatarie

E primăvară, e toamnă, e ceva la mijloc. Soarele se revarsă puternic în bucătărie prin pereții de sticlă groasă . Elena are palmele și maioul alb stropite de bobi albicioși. Șuvițele șatene și lungi, ondulate de la căldură, o împiedică să vadă ce îi iese în vasul acela. E un soi de cocă lăptoasă. Adaugă smîntînă și zahăr, bagă mixerul în priză și se „luptă” cu crema. După trei minute, se oprește și bagă degetul subțire în vas. Crema i se prelinge pe mînă. Își linge degetul. Pleoscăie puțin, se linge pe buze și mai gustă o dată cu degetul. Îi place. E numai bună. I-a venit așa, deodată, să facă frișcă de casă. Urăște cremele din comerț de cînd se știe. Sunt sintetice. Nu îi plac oamenii sintetici, cuvintele sintetice, cremele sintetice, fețele sintetice. Doar chipsurile, dar asta e altă poveste. Se spală pe mîini sub dușul călduț de la robinet și, din cauza vitezei, se lovește cu capul de colțul dulapului de sus. „Au!”

Apare el în tocul ușii. Rareș vine somnoros, în boxerii albaștri, ciufulit și cu ochii semi-închiși. Un leneș incorigibil, la fel ca ea. Își freacă ochiul drept cu mîna și îl pufnește rîsul cînd vede pățania fetei. Ea se uită cu o privire sfidătoare la el pentru o clipă, apoi se înmoaie ca un copil alintat, strîmbîndu-se cu buza de jos. El se apropie îngînînd un „mmmmmm” lung si mămos, tot cu ochii semi-închiși și o pupă pe frunte. Îi ține fața albă în căușul palmelor lui fine, deși osoase, și o îmbrățișează, așa, de dimineață. O imagine cît o mie de cuvinte: doi somnoroși leneși, pe jumătate dezbrăcati, ținîndu-se în brațe în mijlocul bucătăriei. El desculț, ea în pufoșenii. Cu o sprînceană ridicată, Rareș bagă și el degetul în frișcă. „Hmm, nu te pricepi”, o tachinează.  Elena pune privirea ofensată, apoi strîmbă din nas…se întoarce la frișca ei…își așază mîna stîngă în șold și așteaptă. Se uită la el, zîmbește pervers. El îi răspunde la fel de pervers. Ea își scaldă mîinile subțiri în frișca fluidă care începe să se prelingă pe masă și pe parchet și se năpustește cu mîinile de friscă în părul lui ciufulit. 1-1 pentru ea. Acum stă ea cu spranceana ridicată. Rareș se enervează și se apropie de ea amenințător. Atunci, își afundă mîna în frișcă și o mozolește pe față, printre rîsete puternice. Ea se zbate, se murdăresc pe pielea fierbinte și rămîne îmbrățișată fără cale de scăpare, în brațele lui. Se uită fix unul la altul, se provoacă, se duelează. Ea ia castronul și îl toarna pe el cu putere, încît stropește tot în jur, chiar și pe ea. Vasul cade pe parchet cu zgomot, apoi în liniștea privirii lor, se rostogolește pînă la dulap. Încep să se zbată, să se joace, să se urmărească. Ea e acum în talpile goale, în maioul larg prin care îi iese un sân timid și încordat. Părul îi e îmbibat în frișcă. El îi mușcă șuvița cea mai dulce, ea se gîdilă și chicotește. O apucă de coapse și o ridică pe blatul de lemn stropit de smîntînă acră și își afundă palmele în zahărul grunjos, împrăștiat. Respirația li se aude prin fereastră, încît soarele se apropie cu lumina lui și mai mult de chipurile răvășite și murdare de viață. Rareș începe să o provoace cu atingerile privirii lui obsedante și cu degetele fine, cu care o mîngîie pe sânul golaș. Pieptul Elenei oftează, geme înăuntru. Sternul i se foiește sub piele, iar gura întredeschisă e cucerită de un deget al lui, pe care îl mușcă subit cînd o sărută pe sân. Ea își întinde gîtul care pulsează intens, iar pletele i se afundă în picuri de smîntînă. El îi creează conturul crestei iliace pe care o săruta mereu în nopțile albe, apoi se joacă cu mîinile în contopirea coapselor ei. Ea îl împinge rîzînd, cu tălpile, și își mușcă buza viclean. El alunecă și cade pe parchet. Speriată pe moment, se ridică și se apleacă asupra lui. Rareș o ia brusc și o așaza sub el.

E 2-1 pentru Rareș. Rîd amîndoi cu poftă, apoi se sărută aprig, încat scîntei par că sar printre picurii de frișcă, asemenea unor frînturi de lumină. Sunt lipicioși, dar palmele lui se agață îm părul ei, trăgîndu-l ușor. Ea geme, dar îl sărută și mai pasional. Respirația ei fierbinte îi aburește obrajii. Începe să o sărute pe gît, ținîndu-i părul strîns în palmă. Ea cu pleoapele închise, își linge buzele dulci și roșii de zvîcnirile însîngerate ale gurii lui. El coboară și o gîdilă pe sâni cu buzele, prin maiou…coboară pînă la alunița de sub buric, de unde îi ridică maioul cu dinții lui aproape perfecți, de iepuraș. Ea geme iar, iar abdomenul dezvelit i se contractă și se dilată puternic, de parcă ar adăposti zboruri de fluturi, coconi întregi care așteaptă să se desprindă. O sarută tandru, pe fiecare coasta de sub piele, apoi îi linge sânii moi și atinși de frișcă. Îi cuprinde cu buzele și le gustă excitația. Ea își răstignește mîinile deasupra părului, iar el o ține strîns, apoi se plimbă cu buricul palmei pe brațul dezgolit și fin. O inundă în sărutări umede și fierbinți, iar ea adoră senzația de a fi arsă în patimi. Deschide ochii și îl mușcă de limba lui ca de virgină, se joacă cu ea și îi zgîrie spatele. El o prinde cu palmele strînse mai sus de șolduri și o dezbracă de tot. O privește cu buricul degetelor, îi recreează formele de liană înaltă și lascivă. Ea îl aruncă pe o parte, dar el se rostogolește înapoi, în balta de frișcă. Îl mușcă de ureche, îl atinge cu vîrful limbii atît cît să îi simtă pulsul erectil zbătînd mai jos de alunița ei de sub buric…zîmbește pervers pentru că e 2-2. Egalitate. Neașteptat, el o prinde de încheieturi și o întoarce iar dedesubt, și o provoacă. O pătrunde, ea geme și își mișcă tălpile pe parchetul rece. El îi ține piciorul ridicat, îi sărută genunchiul fin și o linge cu buza inferioară și cu limba totodată, pînă la împreunarea coapselor. Ea își înfige palmele în frișcă și își mîngîie gîtul, în convulsii. El îi respiră aerul în ureche, printre șuvițele încîlcite și parfumate. Gem amîndoi, se țin strîns și pielea se înroșește de plăcere. Ea îl ține cu palma strînsă de părul lui răvășit și negru, îi tremură picioarele lungi, iar el o are între brațele sale. Amîndoi își deschid pleoapele: se privesc unul în lumea celuilalt. Nu mai au ochi, ci oglinzi în priviri. Li se derulează plăcerea, suferința, pasiunea și durerea, fericirea și răzbunarea împreună în jocul trupurilor. În climaxul utopiei și în orgasmul suprem al sufletelor, se văd pe ei explodînd unul în altul. În focul irisului și în apa cristalinului. Un singur mit erotic murdar de frișcă.

Reclame

14 gânduri despre “sex, dragoste si frisca in bucatarie

 1. o seara friguroasa de decembrie, un ceai fierbinte si-o 9 postare superba a ta, ascultand Nadi Ali – „Crash & Burn”… esti minunata, inspirata si reusesti sa transmiti multe ! felicitari 😉

 2. eh, e doar o fantezie in genul meu:)), cu contraste si contradictii mai mult sau mai putin apreciate. daca v`a placut voua, inseamna ca ati citit printre randuri.
  e deocamdata un final mai fericit. dar o sa revin la alea triste :))

 3. tu fata..taci am intrebat…fara triste ca mie imi plac finalurile fericite.;))
  si..asta m-a patruns profund…intelegi u ce vreau sa zic…:))to be continued…..

 4. ori sex ori dragoste? eu nu am reusit niciodata sa fac si sex si dragoste :)))
  sau poate altii pot si una si alta in acelasi timp.
  as mai adauga la frisca niste capsuni, merge foarte bine!

 5. nu cred ca sunt compatibile ca stil dragostea si sexul, este adevarat unele ingrediente merg minunat impreuna, in privinta simultaneitatii celor doua am indoieli

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s