Words kill people

Trebuia sa incep cu asta, desi sunt un om al cuvintelor. Sentimentele nu au nevoie de cuvinte, cand se leaga intre persoane cu acelasi limbaj de a fi.

Viata e cumva, un perpetuum mobile. Logic, orice motor functioneaza dupa anumite pistoane, bujii, suruburi, carcase, metale, etc. Traiectoria vietii are nevoie de un combustibil bun. Si orice piston, bujie, surub, carcasa, metal, trebuie sa fie de buna calitate. Daca nu e, va duce cumva in alte curbe. Ne vom nimeri haotic, hipnotic, hai-hui.

Ne pierdem cuvintele, dar emanam emotiile cele mai abstracte si mai neconventionale, pe care le traim victorios pe moment. Uitam sa deschidem buzele uscate si arse ca sa soptim iluzii. Dar fiorii cad din piept in bazin, in picioare, in solduri, in talpi, de parca am fi cuprinsi de panica. E doar o panica profunda, neiertatoare cu spiritul nostru. E momentul in care schimbam, ne temem, ne pierdem intr-un abis al banalului luni, marti, sau miercuri.

Om al cuvintelor,  ma nimeresc cusuta in pulpa buzelor cand vibrez. Vibrez rar, dar vibrez a ochi deschisi in fata Universului – pleoape grele, prafuite de iluzii, curatate de firesc, cu irisii verzi si lacomi de fericirea clipei.

Un acord, un bass, o trista vioara si un echilibru viu – perpetuu vis. Placere de artist.

DE NEINTELES

Reclame

2 gânduri despre “Words kill people

 1. „Sentimentele nu au nevoie de cuvinte, cand se leaga intre persoane cu acelasi limbaj de a fi.” – Nimic de pe lume nu-i mai adevarat decat ce-ai spus tu, poate doar tacerea sa fie eterna asa cum spunea Paler… Dragostea din priviri si tacerea n-au nevoie de cuvinte, din pacate noi avem…Imi imaginez acum doi indragostiti muti. Oare cum se inteleg? Oare aceea teama de a spune „te iubesc” s-ar refugia in gesturi? Oare am mai fi la fel intr-o relatie?
  Cred ca limbajul e important, nu conteaza daca e al trupului, al ochilor. Spunea cineva drag mie ca privirea face totul…

  „Un acord, un bass, o trista vioara si un echilibru viu – perpetuu vis.” – De asa ceva are nevoie oricine, desi nu toti suntem sensibili, romantici… Ce frumos suna „echilibru viu”. E ca si cum ai spune adiere de vant, fosnetul caderii unei frunze toamna, sentimentul de a fi iubit si sa iubesti…

  Placere de artist.

  DE NEINTELES – Nu esti singura.

  1. Mariusfrancisc, asa e, limbajul poate fi interpretat in multe feluri si poate emana la fel de multe, dar uneori nu e compatibil. De neinteles suntem toti, cred :). Ne vrem intelesi si nu ne mai intelegem nici noi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s