The girl I like is in love with this song

Mmoths – Summer (feat. Superhumanoid)

Dar unde s-a pierdut acel „the girl I love likes this song”?

Nu stiu, dar cu cat trece timpul mai mult, cu atat iubim mai putin oamenii, transformandu-ne pasiunile, suvenirurile si stimulentele de orice fel in iubiri actuale abstracte. Iar oamenii devin, ei bine, devin placuti. Nu iubiti. Sunt placuti de altii. Am auzit recent doua „te iubesc”. Au iesit din gura unor oameni complet diferiti, dar cu acelasi vid in glas. Unde s-a pierdut emotia, nu stiu. Probabil in perioada in care aveam noi un curaj nebun si o inocenta oarba.

Doar ca-i trist, e-al naibii de trist sa iubesti lucrurile si sa placi oamenii. Pana si eu imi iubesc motanul, dar n-am iubit decat o singura data un om. Bineinteles, scoatem din calcul familia. Acolo e o iubire neconditionata formata dinainte de-a ne trezi la realitate. Dar daca m-ai intreba daca iubesc, as spune da. Pe Gris. Si nu am sperante mari c-o sa mai iubesc ceva mai mult de-atat. Iar viitorul, sa-l lasam in spatiu. Unde nu-i inceput si nici sfarsit. Cam asa era si sentimentul ala inconstient si din ce in ce mai absent denumit dragoste.

Reclame

Un gând despre “The girl I like is in love with this song

  1. Mai demult, într-o emisiune de tipul „Trădați în dragoste”, un ins își lovea prietena strigând „Io te iubesc pe tine, fă!”

    Un om care vrea să păstreze sănătatea mintală a lui și a celuilalt evită să ofere sau să primească inimioare, ursuleți și declarații de dragoste pătimașe. E ușor să înlocuiești realitatea cu filosofeli greu digerabile. Ori dacă filosofia nu se face la facultatea de filosofie, nici dragostea nu se face în versuri.

    E ușor să-i spui unui om „Te iubesc!”. E greu să faci un duș rece și să pui mâna pe telefon. (Mai ales dacă ești ipohondru.)

    E greu să-i spui unui om „Îmi place de tine!”. Pentru că, dacă se întâmplă asta, trebuie să faci un duș rece și să pui mâna pe telefon.

    Uneori pare că e invers, uneori pare că nu ai depus nici un efort. Atunci e bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s